0
AdmiralBet ABA Liga

„Verujem u uspeh“

Objavljeno: 16.02.13 u 17:19

Dusko Vujosevic

Uoči derbija 21. kola ABA lige u kojem će se u nedelju od 21 čas sastati Crvena zvezda telekom i Partizan mts trener crno-belih Duško Vujošević na konferenciji za medije pričao je o svemu po malo, a najmanje o samoj utakmici.

„Svaki susret Crvene zvezde i Partizana je značajan, a ove sezone dobija posebno na težini pošto je u pitanju pozicija na tabeli i plasman u Evroligu. Protivnik ima odličan tim, zrele i iskusne igrače u najboljim godinama. Dovedeni su u red, imaju redovna primanja, što je retkost i u Evropi, dobro su vođeni od kolege Vukoičića, imaju pun „roster“, na svakoj poziciji po dva igrača. Važnu ulogu ima Demarkus Nelson, koji se stavio u funkciju tima i daje velike doprinose za njihove dobre rezultate“ – rekao je Vujošević,a  prenosi agencija Tanjug.

Iskusni stručnjak je saopštio da Dru Gordon, zbog povrede ramena, najverovatnije neće moći da igra.Verovatno u želji da smanji pritisak na ekipu pred sutrašnju utakmicu Vujošević je naglasaio da će pobeda Partizana biti ukoliko uz pomoć države i političara, koji su Partizanovci, uspe ovaj tim da očuva na okupu i sledeće sezone i eventualno dopuni na poziciji koja je deficitarna.

„Moja ekipa nije imala obavezu da ove godine napada trofeje i to je bilo jasno zacrtano, jer je cilj proizvodnja igrača i stvaranje ekipe. Momci su napredovali, ništa nije išlo preko noći, odigrali su Evroligu iznad očekivanja, možda ne rezultatski, ali načinom igre i borbenošću su ispunili očekivanja. Dosta utakmica je odigrano na jednu loptu. Sa njima je zadovoljstvo raditi, jako sam motivisan da dođem na trening, da ih naučim nešto novo, ne samo u sklopu košarke, već i celokupnog života. Verujem u njihov uspeh sutra. Koncepti su jako drugačiji, ali to kod nas stvara dodatnu motivaciju“ – zaključio je trener tima iz Humske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter