1
Evropske lige

Saviola čuva Malagu

Objavljeno: 16.02.13 u 20:00

havijer-saviola
U meču 24. kola Primere Malaga je savladala Atletik Bilbao sa 1:0, iako je Pelegrini odmarao nekoliko igrača za predstojeći meč u Ligi šampiona. Baskijci igraju jako loše ove sezone, a to su na žalost njihovih navijača pokazali i na ovom meču.

Gol odluke postigao je Havijer Saviola u 18. minutu meča posle asistencije mladog Brazilca Lukasa Piacona, koji je došao na pozajmicu iz Čelsija.

Malaga je ovim trijumfom sačuvala četvrto mesto i sada ima 42 boda, a petoplasirana Valensija 37. Bilbao s druge strane loše stoji na tabeli i sa 26 bodova zauzima 14. mesto, sa samo +6 u odnosu na Seltu koja je u zoni ispadanja.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Saviola čuva Malagu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter