0
Ostali sportovi

Poniženje

Objavljeno: 16.02.13 u 20:39

DETALJ SA UTAKMICE

Bruka i sramota.

Pa znali smo svi mi da rukometaši Partizana u Ligi šampiona nemaju mnogo šta da traže, da je ovaj tim crno-belih ubedljivo najmlađi u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, ali nedostatak kvaliteta i iskustva potrebno je nadomestiti trudom. A igrači trenera Aleksandra Brkovića to danas nisu učinili.

I ne samo to. U utakmici pretposlednjeg kola Lige šampiona protiv ekipe Hamburga u Nišu su ispisali jednu od najbolnijih stranica klupske istorije. Poraženi su s 21 golom razlike – 21:42 (10:24).

Mučno je bilo gledati najbolji srpski tim, kako u duelu protiv dominantnih Nemaca izgleda kao grupa turista, koja je prvi put u ruke dobila rukometnu loptu.

Mučno je i meni sada da pišem bilo šta, a da ne bih rekao nešto što bi prevazišlo okvire lepog ponašanja i profesionalnog izveštavanja, pa ću ovde stati.

Samo ću još reći da su poslednji mečevi grupne faze Lige šampiona na programu 23. februara, a crno-beli u Španiji igraju protiv ekipe Ademar Leona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter