1
Košarka

22 poena Aleksandrova

Objavljeno: 16.02.13 u 08:31

Nemanja Aleksandrov

Košarkaši Pepinstera poraženi su sa 90:68 od Antverp Džajantsa u 17. kolu šampionata Belgije, ali je Nemanja Aleksandrov ponovo zabeležio odličnu partiju.

Aleksandrov je bio najbolji u svom timu sa 22 poena i pet skokova, a na njemu je počinjeno čak 11 faulova. Na kraju je imao indeks korisnosti 31.

U pobedničkoj ekipi, istakao se Brajan Hopkins sa 19 poena i četiri skoka, dok je Timoti Blek dodao 15 poena.  Uz Aleksandrova, u timu Pepinstera dobar je bio Stefan Moris sa 18 poena i četiri skoka.

Srpski košarkaš i njegovi saigrači tako su doživeli 14. poraz ove sezone, uz koje imaju samo tri trijumfa, i poslednji su na tabeli belgijskog prvenstva.

Tim iz Antverpena je protiv Perpinstera došao do devete pobede, posle koje drži peto mesto u šampionatu.

Pepinster u narednom kolu, sledeće subote od 20.30, dočekuje Lijež.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title 22 poena Aleksandrova | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter