0
Auto Moto

Tidemandova dobra forma

Objavljeno: 15.02.13 u 17:37

Tidemand

Šef tima M-Sport Malkolm Vilson je veoma prijatno iznenađen formom koju je prikazao Pontus Tidemand u svom prvom nastupu na WRC takmičenju tokom Relija Švedske. 22. godišnji šveđanin je napravio krupan korak posle WRC akademije koju je završio na trećem mestu, vozeći reli pred domaćim navijačima u privatnoj režiji.

Tidemand je bio četvrti najbrži u kvalifikacijama i bio je među prvom četvoricom pre nego što je tokom prvog dana imao mehanički problem sa motorom koji ga je udaljio od dobrog plasmana. U jednom trenutku, on je bio najbolje plasirani vozač sa Fordom, što je Vilsona impresioniralo i pomalo šokiralo.

“Pontus me je iznenadio“ rekao je Vilson. „Cepao je jako jako hrabro i nisam ni imao ideju kakav će biti pre relija. Očigledno je da je na akademiji naučio dosta toga i da je stvarno brz i dobar. Velika je šteta za njega što je imao kvar na kolima, jer verujem da bi zadržao ritam i visoko se plasirao“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter