1
Evropske lige

Surovi Baloteli za novu pobedu Milana

Objavljeno: 15.02.13 u 22:45

baloteli

U prvom meču 25. kola Serije A Milan je na aSan Siru savladao Parmu sa 2:1, a ponovo je u centru pažnje bio Mario Baloteli, koji je postigao svoj već četvrti gol od kada je obukao crveno-crni dres.

Milan je poveo autogolom Palete u 38. minutu meča, a u 78. minutu usledila je čarolija Balotelija i gol direktno iz slobodnog udarca. Nije imao šanse golman Parme Pavarini, a Parma je do kraja meča, bukvalno u poslednjim sekundama smanjila na 2:1 preko Sansonea. Milan je na ovaj način došao do deobe trećeg mesta sa ekipom Lacija, s tim da nebeskoplavi imaju i meč manje, a uz ovakvog Balotelija treće mesto je za Milan realnost. Parma ostaje u sigurnoj zoni, na poziciji 10. sa 32 boda.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Surovi Baloteli za novu pobedu Milana | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana for my mission.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter