0
Fudbal

Ne znam da li bih mogao da aplaudiram hrvatskoj himni

Objavljeno: 15.02.13 u 11:29

sejan stankovic

Eto posle devet meseci Dejan Stanković je ponovo na terenu. Zaigrao je za Inter, a sada bi mogao isto da učini i za nacionalni tim Srbije. Selektor Siniša Mihajlović ga je zvao, on načelno prihvatio, ali ostaje još vremena da dostavi konačan odgovor.

„Miha me priterao uza zid i razmišljam o povratku u nacionalni tim posle godinu dana. Razgovarao sam s mnogim bivšim sportistima i svi me savetuju da se ne vraćam, ali ja još razmišljam.

Ipak, sebi nikada ne bih dozvolio da se vratim samo zbog imena i prezimena, nego isključivo ukoliko mogu da pomognem.

Iza mene je težak period, mislio sam u nekoliko navrata da završim karijeru, ali sam ipak istrajao uz pomoć porodice i prijatelja.

Osećam se bolje, ali neću da žurim. Idemo polako.

Eto za 15 minuta na meču protiv Kjeva sam uspeo sve: da pogrešim, dodam dobru loptu, šutnem, pobijem se, opsujem sudiju, dobijem karton… Toliko sam se uželeo fudbala“, kaže Stanković, a na pitanje da li će u slučaju da zaigra u Zagrebu, aplaudirati hrvatskoj himni kaže:

„Razmišljam mnogo o tome i uz dužno poštovanje svima ne znam da li bih mogao to da uradim. Nikada nisam aplaudirao tuđoj himni i ne znam da li bih to mogao u Zagrebu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter