0
Ostali sportovi

Ignjatović: Mogu bolje u slalomu

Objavljeno: 15.02.13 u 11:57

Nevena Ignjatović

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović rekla je da veruje da u slalomu na Svetskom prvenstvu u Šladmingu može da ostvari bolji rezultat nego u veleslalomu.

Ignjatovićeva je u konkurenciji 140 skijašica zauzela 41. mesto sa 11 sekundi zaostatka u odnosu na Francuskinju Tesu Vorli, koja je trijumfovala u vremenu od 2:08.06 minuta. Drugo mesto zauzela je Tina Maze iz Slovenije, dok je treća bila domaća skijašica Ana Feninger.

Nevena je prvu vožnju završila kao 46, da bi potom napredovala, uprkos lošijem stanju staze. Preostale dve srpske skijašice Viktorija Tomić i Maša Janković nisu uspele da dođu do plasmana, pošto nisu završile prvu rundu.

„Trka je bila veoma teška, ali mi je žao što nisam uspela baš najbolje da se snađem. Na zagrevanju sam skijala dosta bolje. Treniraću dosta u petak, a nadam se dobroj trci u subotu, mislim da mogu bolje“, rekla je Ignjatovićeva.

Slalom je, inače, Nevenina najjača disciplina, a prva vožnja je očekuje u subotu od 10 časova, dok je druga u 13.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter