0
AdmiralBet ABA Liga

„Spustiti tenzije“

Objavljeno: 14.02.13 u 19:21

Predrag Danilovic Partizan

Sportska javnost u Srbiji posle nemilih scena u Kragujevcu sa strepnjom iščekuje nedeljni košarkaški derbi u okviru Jadranske lige. Predsednik Partizana Predrag Danilović zbog toga je pozvao na smirivanje tenzija uoči te utakmice.

„Nadam se da će da bude koliko-toliko normalna situacija, kako u nedelju, tako i našim narednim eventualnim susretima. U svakom slučaju postoji dobra volja da se spuste tenzije, ipak živimo u civilizovanom društvu“ – rekao je između ostalog Danilović u izjavi za Tanjug.

Međutim, Danilović nije mogao a da se ne osvrne na izjave predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, koji je po osvajanju Kupa rekao da je okončana Partizanova tortura u prethodnih 12 godina.

„Stvarno nisam razumeo to vezano za političku torturu. Nije mi jasno, koja je to politička tortura protiv Barselone, Reala ili Panatinaikosa u poslednjih 12 godina. Ajde, sportsku mogu da shvatim kao nadmoć Partizana kao što i jeste bilo u poslednjih 12 godina. Da li će da se nastavi ove sezone i narednih godina, to ćemo da vidimo“ – istakao je Danilović, koji je odgovornost za događaje u Kragujevcu ravnomerno podelio na KSS, Partizan, Zvezdu i organizatora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter