1
Ostali sportovi

Samo Vukićević u finalu veleslaloma

Objavljeno: 14.02.13 u 19:59

skijasi

Pored veleslalomske trke u žena danas je na Svetskom prvenstvu u Šladmingu održana i kvalifikaciona trka u istoj diciplini u konkurenciji muškaraca u kojoj je Srbija imala četiri predstavnika.

Na izuzetno teškoj i zaleđenoj stazi i veoma jakoj konkurenciji Strahinja Stanišić je sa startnim brojem 73 osvojio ukupno 38. mesto sa ukupnim vremenom od 2:38,20 minuta, što mu nažalost nije bilo dovoljno da se plasira u finalnu trku.

Marko Stevović je posle prve vožnje zauzimao 48. mesto, ali iako je dobro odvezao i drugu vožnju nije uspeo da završi trku. Marko Vukićević i Andrija Vuković i pored velikog truda nisu uspeli da završe prvu trku.

Srbija će u finalnoj trci veleslaloma, koja je na programu u petak, ipak imati predstavnika pošto je Marko Vukićević to pravo stekao na osnovu skupljenih FIS bodova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Samo Vukićević u finalu veleslaloma | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am happy to find a lot of useful info here in the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter