1
Auto Moto

Novi Vilijams

Objavljeno: 14.02.13 u 23:31

Pastor-Maldonado

Novi Vilijams Reno FW35 je prošao finalne testove pred debi naredne nedelje u Barseloni, pošto su u timu odlučili da na prve testove izađu sa starim modelom, kako bi se fokusirali na zavreštak novog bolida. Poslednji testovi su obavljeni i kreš test je verifikovan od strane nadležnih organa, a Pastor Maldonado veruje da će novi bolid biti odličan.

„Radimo korak po korak. Gledamo svaku pojedinačnu komponentu i deo. Automobil veoma liči na ovaj dosadašnji jer se i pravila nisu menjala, ali napravili smo nekoliko promena za koje se nadamo da će nam doneti poboljšanja u odnosu na prethodni model“ – rekao je Maldonado.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Novi Vilijams | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter