1
Evrokup

Rusi otežali posao Zvezdi

Objavljeno: 13.02.13 u 18:31

uniks-galata

Pobedom Uniksa protiv Galatasaraja od 64:57 (21:14, 11:14, 15:14, 17:15) u prvom meču 5. kola grupe L Last 16 faze Evrokupa situacija oko plasmana Crvene zvezde u narednu rundu se prilično zakomplikovala.

S obzirom da posle ove utakmice ekipa iz Tatarstana ima skor od tri pobede i dva poraza, a Turci učinak od dva trijumfa i tri izgubljena meča postalo je jasno da će Crvenoj zvezdi za plasman u četvrtfinale Evrokupa biti potrebno da pored Ulma sledeće nedelje savlada i Galatasaraj i to u Istanbulu. Možda se to i ne ispostavi kao težak zadatak jer je očigledno da se u ekipi Galatasaraja dešavaju čudne stvari nakon što je objavljeno da uprava kluba duguje po nekoliko plata igračima.

Tako su dve udarne igle u turskoj ekipi, Džamont Gordon i Karlos Arojo, u utakmici u Kazanju postigli ukupno tri poena. Jedini sa dvocifrenim učinkom bili su Atsur sa 12 i Markoišvili sa 11 poena, dok je Milan Mačvan za 27 minuta na terenu upisao sedam poena i pet skokova. Veremenko sa 15 i Lidej sa 14 postignutih poena bili su najbolji u redovima Uniksa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter