0
Ostali sportovi

Produžen rok za plaćanje duga

Objavljeno: 13.02.13 u 22:16

strelci-srbija

Streljački savez Srbije dobio je novi rok za izmirenje duga od 47 hiljada evra zbog kojeg je dovedeno u pitanje naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Nakon pisma koje mu je uputila Alisa Marić, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, predsednik Evropske streljačke konfederacije, Vladimir Lisin odlučio je da krajnji rok sa 15. pomeri na 20. februar.

„Posle odgovora predsednika Lisina sa više optimizma ulazimo u naredne dane. Ministarstvo je stalo uz nas i verujem da će se naći rešenje da se isplati dug, za koji mi u SSS nismo ni znali do pred kraj prošle godine. Dug mora da se vrati da bi suspenzija bila ukinuta“, rekao je za Sportski žurnal Nenad Petković, sekretar SSS.

Dug se vuče još sa Evropskog prvenstva koje je 2011. godine održano u Beogradu kada Sportski centar Kovilovo nije uplatio kotizacije. Direktor ove institucije Predrag Šotra tvrdi da će ispuniti obavezu, ali da mu je potrebno malo vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter