0
Evrokup

„Nedostajao Nelson“

Objavljeno: 13.02.13 u 21:57

Vlada Vukoicic

Uprkos porazu od Ulma i eliminaciji iz daljeg takmičenja Evrokupa trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić nije bio previše nezadovoljan već je naglasio da će se ekipa okrenuti primarnom cilju, a to je osvajanje Jadranske lige i plasman u Evroligu.

„Sa jedne strane postoji opravdanje, ali očekivali smo da u nekim segmentima odigramo bolje. Možda je rezultat utakmice iz Kazanja malo oborio moral ekipi pošto smo očekivali pobedu Galatasaraja. Nismo uspeli da nadoknadimo neigranje Nelsona, a njihova igra u tranziciji nam je pravila mnogo problema. Potpuno zaslužena pobeda Ulma“ – bili su prvi utisci Vlade Vukoičića nakon poraza od nemačke ekipe.

Dosta problema crveno-belima pravio je Ulmom šut sa distance.

„Znali smo da Ulm dobro šutira, da su atipična ekipa sa mnogo igrača koji odlično šutira za tri poena. Danas su bili dobro raspoloženi. Šutirali su više za tri nego za dva poena, a mi nikako nismo uspevali da se prilagodimo na taj način igre“ – dodao je popularni Divac.

Već u nedelju Crvenu zvezdu očekuje duel protiv Partizana u okviru Jadranske lige.

„Potreban nam je dan odmora. Mislim da će Nelson biti spreman za trening u petak, moramo pametno da iskoristimo ta dva radna dana i da potpuno spremni dočekamo utakmicu sa Partizanom“ – završio je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter