1
Fudbal

Mođi vračara

Objavljeno: 13.02.13 u 17:57

moggi

Lućijano Mođi, čuveni Juventusov guru iz najcrnjeg perioda nameštanja, odstranjen je iz fudbala, ali on se sporadično pojavljuje svuda i daje svoja viđenja dešavanja u Kalču. Ovoga puta Mođi je pričao o Interu

„Siguran sam da će na kraju sezone trener Napolija Valter Macari preuzeti Inter, a da će za njim iz tog kluba krenuti i defanzivac Ugo Kampanjaro.“

Dok se za Kampanjara zna da će doći u Inter na kraju sezone, Mođi je sada počeo priču i oko promene na klupi neroazura. Da li ona ima osnova? Ako ima, prvi pik Intera je prema italijanskim medijima Dijego Pablo Simeone.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title MoÄ‘i vračara | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter