0
Evrokup

Protiv Ulma „na mišiće“

Objavljeno: 12.02.13 u 15:22

vukoicic

Košarkaši Crvene zvezde nisu imali ni malo vremena za odmor i slavlje posle trijumfa u Kupu Radivoja Koraća pošto ih već u sredu očekuje duel sa Ulmom u petom kolu L grupe Evrokupa.

Trener Vlada Vukoičić kaže da će ekipa morati da uloži poslednje atome snage ne bi li došla do pobede, ali da i baš uspeh u kup takmičenju mogao da bude vetar u jedra, naravno uz podršku sa tribina za koje veruje da će da bude fer i sportska.

„Uputio bih, kao i prošli put, apel da navijanje bude fer, korektno i sportski. Na prošloj utakmici nije bilo incidenata, ali je jedan predmet ubačen na parket. Progledali su nam kroz prste, ali to je bila poslednja opomena za sve nas. Pozivam navijače da navijaju onako kako samo oni umeju, ali bez ubacivanja predmeta na teren“, rekao je trener crveno-belih.

„Trenutno se nalazimo na krilima uspeha u kupu i nadam se da ćemo protiv Ulma iscrpeti poslednji atom energije i dati sve od sebe. Ovo je utakmica koju moramo da izvučemo na mišiće. Praktično ćemo za šest dana odigrati pet utakmica. Nije lako vratiti ekipu, nekome je potrebno smanjiti trening, a drugima treba terapija“, pomalo zabrinuto kaže Vukoičić koji je još jednom skrenuo pažnju na kvalitete nemačkog tima.

„Biće teško ako im dozovolimo da nametnu svoj način igre. Ekipa Ulma bila je potcenjena kada je obavljen žreb, ali je na terenu pokazala da opravdano igra u ovoj fazi i konkurše za plasman u dalje takmičenje“, zaključio je trener košarkaša Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter