0
Domaći fudbal

Ja nameštao? Nikada

Objavljeno: 12.02.13 u 10:56

vladimir ilic

Pjer Boja je rekao svoje, sada je na redu Vladimir Ivić. Kamerunac tvrdi da je 2003. ili 2004. godine tadašnji kapiten Partizana zahtevao od njega da ne daje golove, što je on protumačio kao pokušaj nameštanja, a bivši reprezentativac tvrdi da se verovatno nisu razumeli.

On kaže kako se ne seća da je tako nešto rekao Boji, ali čak i da jeste, to nije dobro protumačeno.

„Nikada u životu nisam odigrao nameštenu utakmicu. To jest niko mi nikada ni pre Partizana, ni posle u inostranstvu nije naredio, niti zamolio da pustim nekoga. Ljudi znaju gde mogu da me nađu, a ja sam spreman da bilo kad dođem u Beograd i bilo kome objasnim i dokažem svoje tvrdnje. Ponavljam, nikada nisam odigrao nameštenu utakmicu.

Nemam pojma o čemu priča Boja, ni o kojoj utakmici je reč. Čak i da sam mu rekao tako nešto, a ne sećam se da sam to uradio, ipak je to, kako kaže, bilo pre devet-deset godina. Sigurno nije bilo reč o onome o čemu on potencira između redova.

Ako sam mu zaista tražio da ne da gol, mada ne znam kako me je razumeo, jer u to vreme nije govorio srpski, onda je to pretpostavljam bilo zato što smo ubrzo nakon toga igrali novu utakmicu. U smislu, nema potrebe da gazimo dalje, pobeđujemo, hajde da se sačuvamo za sledećeg protivnika, ili mi je eventualno trener tako nešto sugerisao, iz istog tog razloga.

Nema govora o nečem drugom“, rekao je Ivić, a prenosi Kurir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter