0
Fudbal

Dovodili studiozno i analitički

Objavljeno: 12.02.13 u 12:02

ljubisa-tumbakovic

Prvo je došao Eliomar Silva, pa onda Predrag Luka i Nemanja Kojić, a juče su ugovore s srpskim šampionom potpisali Marko Živković i Tomislav Pajović.

Za spotskog direktora Partizana Ljubišu Tumbakovića to je sasvim dovoljno da crno-beli na proleće budu još jači, nego što su bili jesenas i osvoje šestu uzastopnu titulu.

„Prelaznom roku smo prišli veoma studiozno, igrače dovodili analitički, pa smo došli do toga da su nam igrači profila Marka Živkovića i Tomislava Pajovića neophodni. Prvi je kao igrač iz naše škole potpisao ugovor na četiri godine, drugi je nekada bio kod nas, sada se vratio na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost da na leto produžimo ugovor.

Njihovim angažovanjem napravili smo veliki posao i završili smo prelazni rok kada su dolasci u pitanju i smatram da ćemo biti jači nego jesenas.

Međutim, što se dolazaka tiče, moguće je da nas napuste još neki igrači, gotovo da u svakoj liniji tima postoji opcija odlaska, ali videćemo šta će biti od toga“, kaže Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter