0
Domaći fudbal

Blokada na 113 miliona

Objavljeno: 12.02.13 u 16:18

Miodrag Zečević

Crvena zvezda se još uvek bori kao bi izlašla iz blokade računa i stvorila mogućnost normalnog poslovanja. Koliko je to komplikovan proces objasnio je Generalni sekretat crveno – belih Miodrag Zečević.

„Imali smo načelan dogovor sa Marfin i EFG bankom, koje potražuju oko 50 miliona dinara, da povuku blokade, međutim, sve je palo u vodu kad nam je jedna firma, u proteklom periodu zaduženja za obezbeđene, pustila menicu. Banke kažu da će povući kad svi isto urade, međutim, sa vlasnikom te firme nikako da se dogovorimo“, rekao je Zečević za Sportski žurnal.

Kad je u pitanju blokada računa kluba sa Marakane, Zečević kažemda je urađen veliki posao ali da situacija još uvek teška.

„Blokada je na 113 miliona dinara, dakle nešto više od milion evra. Načinjen je ogroman pomak, sa gotovo 13 miliona evra stigli smo do trenutnog stanja, koje danima nikako da prevaziđemo. Postoji deo koji moramo da platimo, ali je naša želja da smanjimo blokadu što više, kako bismo u narednih šest-sedam meseci svima ravnomerno vraćali dugove, takođe i počeli da isplaćujemo plate zaposlenima, prinadležnosti igračima…

Nadam se da ćemo naići na razumevanje, jer ako neki od poverilaca ostanu pri svom stavu klub nikad neće profunkcionisati. A, taksimetar radi, stižu nove obaveze za struju, vodu, plate“, zaključio je Zečević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter