0
Domaći fudbal

Bićemo još jači

Objavljeno: 12.02.13 u 11:36

Aleksandar-Katai

S Vojvodinom nema šale. Prelazni rok su uradili najbolje od svih domaćih klubova, kako u smeru odlazaka, tako i kada su dolasci u pitanju, pa treba očekivati da na proleće budu pravi takmac Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Na pripremama igraju sjajno, rezultati su pozitivni, a ono što je najbitnije za sada nema povreda igrača, što je ranijih godina predstavljalo veliki problem za Novosađane.

„Tačno je, ide nam bolje nego što je bilo u prvom delu sezone. Krenuli su nas golovi i to je veoma bitno. Važno je da nastavimo u tom ritmu, koji smo pokazali sa ozbiljnim rivalima.

Istina je da pripremne utakmice nemaju težinu kao prvenstvene i da ne postoji taj pritisak i imperativ pobede, ali to je sve veoma slično jer mi u svakoj utakmici želimo da nadigramo rivala i da pobedimo, što je, smatram, potpuno sportski“, rekao je Katai za Novosti, dok je golman Nemnja Supić dodao:

„Na pripremama po pravilu dođe do povreda, ispadne neko od saigrača iz ritma, posle ga juri, ali ovaj put ide drugačije. Svi treniraju maksimalno i već su rezultati iz te posvećenosti, očigledni.

Trebalo bi da budemo bolji na proleće, jer smo uigraniji, pojačani, a ne bi trebalo zaboraviti ni podatak da smo jesenas bili najbolja odbrana i primili najmanje golova.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter