0
Ostali sportovi

Da li je bilo nameštanja?

Objavljeno: 11.02.13 u 12:05

rukomet-lopta

Kao da nam nije dosta bruke i priče o nameštanju utakmica u fudbalu, sad su krenule informacije da se namešta i u rukometu. Onom sportu što ga kod nas gleda 300 ljudi po meču.

Ko i zašto tu ima interes da namesti nešto meni nije jasno.

Nema veze, alfa i omega Zaječara Boško Ničić optužio je pojedine igrače svog kluba da su od čelnika Železničara iz Niša dobili novac kako bi izgubili duel koji je završen rezultatom 35:26 za Nišlije.

Tarifa za nameštanje je bila 500 evrića, a golman Miroslav Kocić priznaje da mu je novac nuđem, samo što ga je on odbio.

„Dokaza da je sve namešteno nemamo, ali da će tako biti znali su svi. Uoči utakmice pozvani su naši igrači Gvozden Denić i Žarko Petković, koji su ranije nastupali u Nišu i nuđen im je novac da slabije igraju.

To je sramno – kaže Ničić, a golman Kocić dodaje:

„Prvi put su me zvali u petak, 1. februara i ponudili mi 500 evra da slabije branim, ali sam to odbio. Obavestili su me da su moja dva saigrača već pristala na to, ali mislim da je to bila fora da me navuku.

Odmah sam o svemu obavestio predsednika kluba Milana Stankovića, a iz Niša su me zvali još nekoliko puta, a ja im se nisam javio, da bi im poslednji put ponovio da to ne dolazi u obzir. Sve te dokaze imam u telefonu.“

Direktor Železničara iz Niša Slobodan Milosavljević sve te tvrdnje odbacuje i naziva ih neistinama.

„To su gluposti na kojem nemam komentar, a klub će se oglasiti saopštenjem. Sramno je da neko na taj način pokuša da omalovaži naš uspeh.

Istina je da sam se čuo s golmanom Kocićem, ali to je bilo 15. decembra kako bismo se dogovorili da naredne sezone brani za nas“, kaže Milosavljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter