0
Domaći fudbal

Apel FSS

Objavljeno: 11.02.13 u 15:41

fss

Fudbalski savez Srbije uputio je danas apel za održavanje sednice Saveta za sprečavanje nasilja i nedoličnog ponašanja u sportu.

Nacionalni savez smatra da bi održavanje sednice ovog izuzetno važnog tela bilo korisno za sve, kako za nadležne državne organe, tako i za sve sportske granske saveze.

„Uvereni smo da je nastavak razgovora o primeni preventivnih mera od izuzetne koristi. Svedoci smo da su sportske priredbe, nažalost, često obeležene nesportskim dešavanjima, pa smatramo da bi održavanje sednice i donošenje mera svakako uticalo na njihovu eliminaciju“ objavio je FSS.

„Na ovom putu tražimo pomoć i podršku članova Ministarstva omladine i sporta, Vlade Republike Srbije, Olimpijskog komiteta Srbije, saveza kolektivnih sportova – Košarkaškog, Rukometnog, Odbojkaškog i Vaterpolo saveza Srbije, kao i svih ostalih resornih sportskih saveza“poručeno je iz srpske kuće fudbala.

Namera je da se susret održi pre početka prolećnog dela prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter