1
Evropske lige

Vilin beg sa dna

Objavljeno: 10.02.13 u 16:28

Aston Vila - Vest Hem

Aston Vila je konačno uspela da pobegne iz zone ispadanja, pošto je u meču 26. kola Premijer lige savladala Vest Hem sa 2:1.

Dosta dugo se mučila Vila protiv čekićara, koji su dali samo dva gola van Londona ove sezone. Vest Hem je mogao prvi do vođstva, ali je posle udarca Kerola sa gol linije loptu izbio Daren Bent. Nedugo zatim u 74. minutu dosuđen je penal za Vilu, a siguran sa bele tačke je bio Kristijan Benteke. Pet minuta kasnije novi prekid, slobodnjak sa 22-23 metra, Nzogbija sjajno šutira levom nogom i donosi sva tri boda svom timu.

Ali nije bilo mirno do kraja, autogol Vestvuda u 88. minutu, koji je glavom sa 15 metara matirao svog golmana Guzana. U četvrtom minutu nadoknade dve velike prilike za Vest Hem, ali je udarce Vaz Tea i Nolana odbranio sjajni Guzan.

Vila je ovom pobedom došla do 17. mesta i ima 24 boda, dok je Vest Hem ostao 11. sa 30 bodova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vilin beg sa dna | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter