0
Evropske lige

Ronaldo se zagreva za Junajted

Objavljeno: 10.02.13 u 00:03

Ronaldo slavi

Odigrana su poslednja dva meča za danas kada je u pitanju 23. kolo Primere, Real je rasturio Sevilju sa 4:1, a Granada je trijumfovala u Galiciji protiv La Korunje sa 3:0.

Žoze Murinjo je kombinovao sa sastavom protiv Sevilje, ali je poslao na teren jako ofanzivnu postavu – Kaka, Ronaldo, Benzema, Iguain. Karim Benzema je doveo Real u vođstvo u 18. minutu, a onda je usledio šou Kristijana Ronalda i njegov hettrik. Kao da se zagrevao za Mančester Junajted, koji u sredu stiže na Bernabeu.

Ronaldo je taj četvrti gol za Real dao u 59. minutu, a onda su samo usledili crveni kartoni. Prvo je Iguain dobio drugi žuti, a zatim je pocrveneo i Maduro s druge strane. Sevilja je uspela da do kraja postigne jedan pogodak i to preko Manua u 87. minutu.

Granada je pomalo neočekivano savladala La Korunju u gostima sa 3:0, a Marćena je postigao autogol u 45 minutu i to je prelomilo meč. Igalo je u 51. minutu postigao taj drugi gol i stavio tačku na ovaj susret. Do kraja još bola za depor, Manuel Pablo dobija crveni karton u 90. minutu, a treći gol za Granadu postiže Sikera sa bele tačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter