1
ATP

On se vratio!

Objavljeno: 10.02.13 u 10:09

Nadal

Rafael Nadal se vratio u velikom stilu. Španski teniser se plasirao u finale ATP turnira u Vinji del Mar nakon pobede nad Žeremijem Šardijem od 6:2, 6:2, a na istom turniru igraće i u finalu u konkurenciji dublova.

Posle sedam meseci pauze Nadal će se boriti za titulu, a protivnik u finalu će mu biti Argentinac Orasio Sebaljos koji je savladao zemljaka Karlosa Berloka sa 6:3, 7:6 (4).

U konkurenciji dublova Nadal će zajedno sa Huanom Monakom pokušati da dođe do titule, a rivali će im biti Italijani Paolo Lorneci i Potito Staraće.

„Srećan sam sa onim što sam uradio ove nedelje. Dobro se osećam na terenu, stvarno ne mogu da tražim ništa više od toga. Probaću da budem bolji iz dana u dan“, zadovoljan je bio Nadal nakon plasmana u finale.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title On se vratio! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter