1
Auto Moto

Ohrabreni u Mercedesu

Objavljeno: 10.02.13 u 14:59

hamilton

Mercedes kaže da su testovi koje su obavili bili „ohrabrujući“ pred nastupajuću sezonu. Posle prošlogodišnje relativno mršave sezone, u kojoj su ipak uspeli da odnesu jednu pobedu na trci u Kini, nadaju se boljim danima u 2013.

Prvi dan testova nije sjajno prošao jer je Hamilton razlupao bolid, ali su već u narednim danima on i Rozberg obrnuli pristojnu kilometražu, koja je obradovala šefa tima Rosa Brona.

„Korak napred koji moramo da napravimo u odnosu na kraj prethodne sezone je prilično bitan, i na dobrom smo putu da to i uradimo. Ono što sam video je veoma ohrabrujuće. Ovo je prvi Mercedesov automobil koji je Aldo Kosta dizajnirao i čini mi se da aerodinamičke sposobnosti funkcionišu dobro, što je veoma ohrabrujuće.

Znamo šta se desilo prošle godine, i znamo šta sve moramo da uradimo ove godine. Moramo tiho da radimo na svemu, da budemo uporni i da ne paničimo, kako bi bili sigurni da smo na pravom putu. Trenutno, Niko Rozberg je čovek koji može više da nam kaže od Hamiltona da li smo napredovali ili ne, pošto je on bio u prilici da bude i u prethodnom i u ovom bolidu, a on mi deluje prilično zadovoljan…“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ohrabreni u Mercedesu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter