0
Evropske lige

Inter prekinuo loš niz

Objavljeno: 10.02.13 u 22:52

ranokija-inter-kjevo

Odigran je poslednji meč 24. kola Serije A, Inter je na Meaci savladao Kjevo sa 3:1 i tako prekinuo niz bez trijumfa koji traje još od 12. januara.

Pobedu neroazura najavio je Antonio Kasano već u drugom minutu posle greške golmana gostiju Puđonija. Ali Kjevo brzo dolazi do izjednačenja golom Riđonija u 21. minutu. Domaće navijače je ponovo brzo oraspoložio Andrea Ranokija u 27. minutu posle kornera koji je odlično izveo Kasano. Inter je potvrdio pobedu u nastavku golom povratnika u tim posle povrede Dijega Milita.

Zdravko Kuzmanović je igrao od prvog minuta i zamenjen je pred sam kraj kada je ušao Skeloto, a prvi put od maja meseca za Inter je zaigrao Dejan Stanković, koji je u 76. minutu zamenio Kambijasa i dobio žuti karton do kraja susreta.

Inter je sada četvrti na tabeli sa 43 boda, samo jednim manje od Lacija koji je na trećoj poziciji, a Kjevo je na poziciji 12. sa 28 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter