0
Evropske lige

Četiri remija i pobede Udinezea i Sampa

Objavljeno: 10.02.13 u 17:11

Kaljari - Milan

Odigrano je još šest mečeva 24. kola Serije A, a viđeno je čak četiri remija, dok su pobede na svom terenu ostvarili Udineze i Sampdorija.

Milan je gostovao Kaljariju i jedva izvukao bod – 1:1. Poveo je Kaljari u samom finišu nezanimljivog prvog poluvremena golom Ibarba posle centaršuta Kontija. Milan nije uspeo da stvori nijednu šansu, a onda je u 82. minutu dosuđen novi penal za rosonere, a Astori je dobio crveni karton jer je povlačio Balotelija, koji je pao kao da se rvao sa svetskim šampionom. Baloteli je i izveo jedanaesterac i izjednačio. Imao je Milan šansu da do kraja i pobedi, ali je gol Balotelija poništen jer je prethodno lopta napustila teren, a još jednu odličnu priliku je imao bivši centarfor Sitija, ali je odbranio Agaci.

Sampdorija je dočekala Romu i slavila sa 3:1. Odlična partija Sampa, koja je do 2:0 došla golovima Estigaribije i Sansonea. Lamela je u 75. minutu smanjio i dao nadu vučici da može do boda, ali je nada ugašena za dva minuta kada Ikardi postavlja konačan rezultat.

Seriji nepobedivosti Torina došao je kraj i to na Friuliju gde ih je savladao Udineze sa 1:0 golom Pareire u 8. minutu meča. Bodove su podelili Bolonja i Sijena odigravši 1:1, a oba gola su postignuta u prvom delu. Sijena je povela preko Emeghare, a izjednačio je Grk Panajotis Kone. Istim rezultatom završen je i meč Palermo – Peskara, a gosti su i tu prvi došli do vođstva preko Bjarnasona, ali je Fabrini spasio debi Malezanija na klupi domaćih. Remizirali su i Atalanta i Katanija, ali u Bergamu nije viđen nijedan pogodak.

Rezultati:
Juventus – Fiorentina 2:0
Lacio – Napoli 1:1
Parma – Đenova 0:0
Atalanta – Katanija 0:0
Bolonja – Sijena 1:1
Sampdorija – Roma 3:1
Udineze – Torino 1:0
Kaljari – Milan 1:1
Plermo – Peskara 1:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter