1
Domaći fudbal

Nova pobeda Zvezde

Objavljeno: 09.02.13 u 18:58

Kadu

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su još jednu pobedu na pripremama u Antaliji pošto su savladali Lokomotivu iz Tbilisija sa 2:0.

Na ovom meču debitovao je Luis Garido koji bi do kraja ove sezone trebalo da igra za crveno – bele, naravno pod uslovom da Beograđani budu u mogućnosti da ga registruju.

On ja na terenu bio od 33. minuta pošto je zamenio isključenog Ožegovića. Još dva isključenja viđena su na utakmici i to po jedno na obe strane, a kod crveno-belih put u svlačionicu zaradio je Miloš Dimitrijević.

Zvezda je povela u 27. minutu golom Kadua, posle dobre kombinacije sa Dimitrijevićem, a crveno – beli su u 65. minutu duplirali prednost golom Mijailovića posle asistencija Kadua.

Beogradski crveno – beli su dominirali tokom većeg dela utakmice, a izabranici Aleksandra Jankovića često su koristili visoki presing, kako bi onemogućili razvoj igre Lokomotive.

Crvena zvezda je igrala u sastavu: Vesić – Pantić, Spаjić, Krentа, Reljić – Mijаilović, Dimitrijević, Kаdu, Vešović – Ožegović, Mihаjlović.
0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Nova pobeda Zvezde | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter