1
Domaći fudbal

Nigerijac na Marakani?

Objavljeno: 09.02.13 u 09:31

dauda-abiola

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Crvena zvezda je u poslednim satima prelaznog roka angažovala 25-ogodišnjeg nigerijskog napadača Abiolu Daudu.

Radi se o donedavnom članu švedskog prvoligaša Kalmara kojem je istakao ugovor pa bi među crveno-bele došao bez obeštećenja. Dauda je prošle sezone postigao 14 golova na 25 utakmica i bio je četvrti strelac lige.

U toku dana se očekuje potvrda ovog transfera što bi značilo da je posle Petkovića i Garida nigerijski fudbaler treće pojačanje Zvezde u ovom prelaznom. Međutim, otvoreno je pitanje hoće li oni i zaigrati za crveno-bele koji se zbog dugova i dalje nalaze pod zabranom registrovanja novih igrača i imaju rok da do 22. februara isplate sva potraživanja.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nigerijac na Marakani? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter