1
Fudbal

Nezreo za penziju

Objavljeno: 09.02.13 u 22:29

Rikelme sa predsednikom Boke

Huan Roman Rikelme skinuo je kopačke sa klina i posle sedmomesečne pauze vraća se u dres Boke Juniorsa.

„Posle više od dva sata provedenih u razgovoru sa Rikelmeom, bord direktora jednoglasno je doneo odluku da se ovaj igrač priključi ekipi počevši od ponedeljka“ rekao je predsednik Boke Danijel Anhelići.

Naime, Rikelme je napustio klub nakon poraza Boke u finalu Kupa Libertadores od Korintijansa kada je ušao u sukob oko taktike sa tadašnjim trenerom Falkonijem koji je u međuvremenu dobio otkaz.

Ovaj 34-godišnji igrač sredine terena imaće isti ugovor koji je imao pre napuštanja kluba.

Rikelme će početi sa treninzima i dok ne krene da igra njegov ugovor neće biti aktivan, odnosno neče primati platu“ rekao je predsednik Boke.

Rikelmeu će ovo biri treći put da igra za Boka Juniorse za koje je do sada upisao skoro 350 nastupa i osvojio tri Kupa  Libertadores.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nezreo za penziju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter