0
Košarka

Bez alternative

Objavljeno: 09.02.13 u 13:57

Dusko Vujosevic

Nakon lagane pobede u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća protiv užičke Slobode košarkaše Partizana u polufinalu očekuje nešto teži zadatak pošto će se sastati sa prvoplasiranom ekipom Košarkaške lige Srbije – Mega Vizurom.

„Mega Vizura nije slučajno na prvom mestu Agroživ Košarkaške lige Srbije. To je ekipa sastavljena od mladih i talentovanih igrača. Ali, priključio im se i Veličković, a Marjanović je tu od početka sezone. Oni su odigrali nekoliko pripremnih utakmica i za ovo takmičenje i za završno takmičenje kada domaća liga bude kompletna. Odigrali su jedno tri utakmice protiv nas, išli su u Zagreb i igrali sa Cibonom, sa Radničkim u Kragujevcu.

Nastupaju veoma ambiciozno, nemaju nikakvo opterećenje i imperativ, ali sa druge strane imaju veliki motiv, ali u svakom slučaju su veoma resprektabilan protivnik. I očekuje nas teška utakmica. S druge strane mi apsolutno obavezu da uz sav respekt i shvatanje njihove snage i motivacije nemamo drugu alternativu na toj utakmici osim da je dobijemo“ – rekao je šef stručnog štaba Partizana mt:s Duško Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter