0
Evropske lige

Bajern na +15

Objavljeno: 09.02.13 u 20:25

Mario Gomez

Odigran je poslednji meč dana kada je u pitanju 21. kolo Bundeslige, Bajern je u derbiju demolirao Šalke sa 4:0! Sjajna igra Bavaraca koji su sada na ogromnih +15 u odnosu na prvog pratioca Borusiju iz Dortmunda i može se reći da su već uzeli titulu, pošto je nerealno očekivati da ispuste ovoliku bodovnu prednost.
Bajern je poveo protiv Šalkea u 19. minutu kada je oboren Riberi i dosuđen penal koji je sigurno izveo Dejvid Alaba. Na 2:0 povisio je sjajnim golom iz slobodnog udarca Bastijan Švajnštajger u 32. minutu, a u nastavku meča usledio je mini šou Marija Gomeza koji je prvo namestio gol Dejvidu Alabi, a zatim se i sam upisao u strelce na asistenciju Arjena Robena.
Šalke je ponovo bio potpuno nemoćan u duelu sa Bajernom, koji je na ovaj način došao do 54. boda u sezoni. Šalke je pao na osmo mesto i ima samo 29 bodova, što je čak osam manje od Ajntrahta koji je na poziciji četiri koje vodi u Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter