1
Evrokup

Aleksandrov odličan uprkos porazu Pepinstera

Objavljeno: 09.02.13 u 09:00

Nemanja Aleksandrov

Košarkaši Pepinstera poraženi su od Belgakom Spirua iz Šarlroe sa 79:67 u 16. kolu prvenstva Belgije, uz sjajnu partiju Nemanje Aleksandrova.

Aleksandrov je bio najbolji igrač svoje ekipe i bio je najzaslužniji za prednost koju su imali do treće četvrtine, ali koja je u finišu ispuštena. Srpski košarkaš je na terenu proveo 35 minuta i za to vreme je postigao 18 poena (šut za 2p 4/8, za 3p 3/7) i šest skokova. Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Met Volš sa 21 poenom i 10 skokova.

Domaći tim je dobro počeo meč i tada je Aleksandrov briljirao, postigavši čak 12 poena u prvoj četvrtini. Na startu druge četvrtine Aleksandrov je trojkom doneo čak 14 poena prednosti (24-10), a na poluvreme se otišlo prednošću za Pepinster od 35-34.

Pepinster je prednost imao sve do 28. minuta kada je Met Volš trojkom doneo izjednačenje (53-53), da bi Rendl novom trojkom doneo prednost gostima. Domaći tim do kraja više nije uspevao da povrati prednost pa je na kraju Spiru slavio sa 12 poena razlike.

Pepinster je tako ostao na poslednjoj poziciji, a u narednom kolu gostuju ekipi Antverpena.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Aleksandrov odličan uprkos porazu Pepinstera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter