0
Tenis

Povreda zadavala probleme Bojani

Objavljeno: 09.02.13 u 17:42

Jovanovski - Vraneš

Razlog za nešto slabiju igru u drugom delu meča protiv Danijele Hantuhove Bojana Jovanovski je pronašla u povredi leđa zbog koje je bilo pod znakom pitanja njeno učešće u duelu protiv Slovačke.

„Počela sam jako dobro. Nisam osećala bol na startu meča, ali posle nekoliko dužih poena iscimala sam leđa i bilo mi je sve gore. Pokušala sam da igram kraće poene kako bih manje trčala, ali Hantuhova je iskusna igračica i znala je da iskoristi to što se ja ne osećam dobro. Žao mi je što nisam uspela da donesem bod Srbiji“ – iskrena je bila Bojana.

Jovanovski se nada da će moći da pomogne srpskom Fed kup timu u nedelju kada je očekuje duel protiv Dominike Cibulkove.

„Još uvek ne znam da li ću igrati sutra. Videćemo, ako ne bude mnogo gore nego što je sada verujem da ću biti na terenu i u nedelju. Ne želim da tražim opravdanje u povredi, dala sam svoj maksimum u ovom trenutku, ali to nije bilo dovoljno“ – kazala je trenutno najboljeplasirana igračica u našem timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter