0
Košarka

Zabava može da počne

Objavljeno: 08.02.13 u 13:59

Zakucavanje All-star

Istočnu konferenciju u takmičenju u zakucavanju predstavljaće košarkaš Njujork Niksa Džejms Vajt, zatim Džereld Grin iz Indijana Pejsersa i ruki Toronto Reptorsa Terens Ros. Za čast Zapada boriće se Kenet Ferid iz Denver Nagitsa, Erik Bledsou košarkaš Los Anđeles Klipersa i Džeremi Evans (Juta Džez), aktuelni šampion u ovoj disciplini.

U brzom šutiranju trojki takmičiće se sa jedne strane Stiv Novak (Njujork Niks), Pol Džordž (Indijana Pejsers) i Kajri Irving (Klivlend Kavalirs), a sa druge Stefan Kari (Golden Stejt Voriors), Met Boner (San Antonio Spars), Rajan Alen (Nju Orleans Hornets).

U takmičenju u vetšinama boje Istoka braniće Dru Holidej (Filadelfija Siksersi), Brendon Najt (Detroit Pistons) i Džef Tig (Atlanta Houks), a za Zapad će nastupiti Demijan Lilard (Portland Trejlblejzers), Džeremi Lin (Hjuston Rokets) i Toni Parker (San Antonio Spars).

I na kraju „Shooting stars“ takmičenje imaće četiri tima. U ekipi Krisa Boša biće još Dominik Vilkins i Svin Keš, sa Brukom Lopezom igraće Magzi Bougs i Tamika Kečings. Uz Džejmsa Hardena biće Sem Kasel i Tina Tompson i na kraju društvo Raselu Vestbruku praviće Robert Ori i Maja Mur.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter