0
Košarka

Teo sanja Zvezdin dres

Objavljeno: 08.02.13 u 23:43

Beograd, 28.08.2007. godineStadion Crvene Zvezde u Beogradu50000 gledalaca

U intervjuu za podgoričke Vijesti igrač moskovskog CSKA Miloš Teodosić otkrio je svoju veliku želju, ali osvrnuo se i na svoj status u reprezentaciji Srbije.

„Voleo bih da dođem u Crvenu zvezdu, ali u svakom slučaju ne da se vratim sa 35 godina, kada bih bio, tako da kažem – premator. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem ovoj Zvezdi na pravi način, a ne da se vratim samo da tamo završim karijeru“, rekao je Teo, koji se pre nekoliko godina zajedno sa Gurovićem, Miličićem, Aleksandrovim i Ilićem obreo na severnoj tribini Marakane na utakkmici kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa..

Za razliku od velikog broja košarkaša koji kada dođe leto na sve načine pokušavaju da izbegnu reprezentativne obaveze jedan od najboljih evropskih košarkaša tvrdi da će se uvek odazivati pozivu selektora.

„Mislim da smo mi kroz mlađe generacije naučili da je reprezentacija stvarno nešto posebno, i eto, to traje i do dan danas. Ja sam rekao da ću uvek da budem spreman da igram za svoju zemlju i ću da dajem sve od sebe, naravno, kad god njoj budem potreban. Nikada nisam, niti ću ikada da dovedem u pitanje moje igranje za reprezentaciju“, objasnio je Miloš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter