0
Fudbal

Uspela provera

Objavljeno: 07.02.13 u 12:06

Tadić

Kako to lagano izgleda kad gledaš s strane, a svi znamo da nije tako. Pobeda nad Kiprom je mogla da bude i ubedljivija, ali i ovako je dobro.

Imajući u vidu da se meč igrao pred 174 navijača, a možda i manje nisam siguran, sve je to izgledalo dobro. Cilj je ostvaren, provera je uspela i sada se okrećemo Hrvatima.

„Proveru na Kipru smo iskoristili na pravi način, mada atmosfera nije bila baš fudbalska. Ipak, uvek je lepo kad se pobedi, a trijumfi nad Čileom i Kiprom pokazuju da napredujemo.

Od kada smo na okupu igramo dobro, a samo smo portiv Makedonaca bili ispod našeg nivoa. Sada nas očekuje Hrvatska, ali do te utakmice ima još mesec i po dana.

Još će se pričati o tom meču, a meni je sasvim jasno da oni imaju odličnu ekipu, što su i potrvdili savladavši Južnu Koreju rezultatom 4:0. Svaka im čast na tome, ali videćemo kako će biti protiv nas“, kaže Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter