0
Košarka

Mega i Partizan izraziti favoriti

Objavljeno: 07.02.13 u 14:11

kup-radivoja-koraca

U Kragujevcu večeras počinje Kup Radivoja Koraća, a na programu su dueli Mega Vizura – Vršac (18.30h) i Partizan – Sloboda (21h).

Prvi meč je jedini bez ekipa iz ABA lige, ali je favorit ipak jasno definisan. Mega Vizura, kao lider domaćeg prvenstva, ne bi trebalo da ima većih problema sa poletnim Vrščanima koji će se svakako najviše uzdati u talentovanog Nemanju Radovića. S adruge strane, jasno je da će Boban Marjanović, najkorisniji igrač domaćeg prvenstva, biti udarna igla čete trenera Dejana Milojevića i kada se sve sabere i oduzme jedina nepoznanica mogla bi da bude kojom će razlikom Mega dobiti meč.

Favorit je još izraženiji u večernjem duelu. Partizan će u susretu sa Užičanima pokušati da uz što manje uloženog truda dođe do polufinala, a trener Vujošević da razigra što je više moguće igrača i one ključne sačuva za teže duele. Sloboda ni u našoj ligi ne može da veže nekoliko dobrih partija u kontinuitetu pa će za ovaj tim uspeh biti i da dođe do časnog poraza. Interesantno je da je trener Slobode Dušan Đokić, bivši plej crno-belih, dok je direktor Miroslav Radošević, nekadašnji bel Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter