0
Auto Moto

Dukati ponovo loš

Objavljeno: 07.02.13 u 20:42

Niki Hejden

Vozač Dukatija, Niki Hejden, kaže da nisu napravili nikakav veliki iskorak tokom zimskog perioda, što se videlo posle dva dana testova na Sepangu. Oba vozača, Doviciozo i Hejden, su posle dva dana uspeli samo da uđu među prvih deset po postignutim vremenima.

„Prvog dana smo imali zaostatak od dve sekunde, a juče sekund i po. Bilo bi sjajno kada bi mogli da skinemo barem još pola sekunde ali nisam siguran da će to biti tako lako“ – izjavio je Hejden za oficijelni sajt Moto Gp takmičenja.

Hejden priznaje da su ovako loši rezultati prilično demotivišući.

„Malo je frustrirajuće sve ovo, biti tako daleko od vodećih. Čini mi se da je razlika veća nego na kraju prošle sezone. Ovo je teško i za mene i za celu ekipu, nismo napravili nikakav pomak.

Staza je bila bolja drugi dan i to nam je malo pomoglo, kada god je bolji grip na stazi, bolje nam ide, što možda i nije tako loš znak. Danas ćemo probati nekoliko novih ideja da sprovedemo u delo, pa ćemo videti kako nam ide… malo ćemo eksperimentisati sa elektronikom, i setapom geometrije, jer nemamo ništa mnogo dalje od toga da probamo, ništa novo. Probaćemo samo sa onim što imamo, i videćemo ima li pomaka“ – izjavio je šampion iz 2006. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter