0
Tenis

Vraneš suočen sa problemima

Objavljeno: 06.02.13 u 17:35

vranes-teniserke

Dejan Vraneš, selektor Fed kup tima Srbije, rekao je na konferenciji za medije u Nišu da je vrlo neizvesno u kom ćemo se sastavu suprotstaviti Slovačkoj u prvom kolu.

Jelena Janković je otkazala nastup zbog povrede, Ana Ivanović je takođe povređena i nije se još ni priključila timu, dok Bojanu Jovanovski muče leđa.

„Jelena je povredila trbušni mišić, a Ana vuče povredu ramenog mišića. Nadamo se da će sanirati povredu i moći da nam pomogne. I Bojana Jovanovski ima problem sa povredom leđa i to nam sve otežava posao, ali očekujemo podršku niške publike, kao i u Dejvis kupu“, kazao je Vraneš.

fedkup-srbija

Govoreći o protivniku, Vraneš je je naveo da Slovakinje dugo igraju zajedno, da su došle u najjačem sastavu i da su izuzetno motivisane.

„Pripremamo se da odigramo što bolje i da pobedimo ako je to moguće“, rekao je selektor srpske reprezentacije.

Bojana Jovanovski je rekla da je uz terapije trenirala više iz mesta, kao i da nije vežbala servis.

Aleksandra Krunić, koja je pozvana naknadno, istakla je da je selektoru najteže jer nema kompletan tim, kao i da to stvara dodatni pritisak koji, nadaju se u našem timu, neće uticati na konačan ishod meča.

Vesna Dolonc je rekla da se raduje prvom nastupu za reprezentaciju, da je ona rođena u Moskvi, ali i da je njen otac iz Niša, iz grada u kome ona ima svoje prijatelje i rodbinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter