0
Fudbal

Kipar glumi Hrvatsku

Objavljeno: 06.02.13 u 11:35

Siniša Mihajlović

Do ključnog susreta kvalifikacija za SP u Brazilu protiv Hrvatske na Maksimiru ostalo je još više od mesec dana, ali poslednju proveru pred taj duel orlovi imaju danas. Rival stari dobri poznanik reprezetacija Kipra.

Za početak, za sve nas koji nismo otišli na Kipar, a verujem da je takvih više nego što mogu da zamislim, da kažem kako tekma počinje u 17.00 i da će biti direktan TV prenos. To se prethodnih dana nije znalo, a sada je definitivno potvrđeno.

A sad malo o utakmici.

„Kipar nije selekcija za potcjenjivanje, ali bi nam, verovatno, u ovom trenutku više značilo da smo odigrali meč protiv jakog tima i pred punim stadionom jer nas upravo to očekuje u Zagrebu.

Ali, dobro, i iz ovog meča možemo izađemo bogatiji za neko iskustvo, za zajednički rad, za dogovore, nekoliko sastanaka …

Iskreno, raduje me činjenica da su kandidati za mesto u napadu bili uspešni u proteklom periodu. Bilo bi sjajno da me uskoro stave u problem, na one slatke trenerske muke, kome da ukažem poverenje u startnoj postavi.

Kad je odbrana u pitanju, nema Nevena Subotića i Nikole Maksimovića, povredio se i Milan Biševac, igraće od početka Matija Nastasić i Nenad Tomović, dok će tokom utakmice debitovati Branislav Trajković„, kaže selektor Siniša Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter