0
Fudbal

Englezi savladali Brazil, remi Holandije i Italije

Objavljeno: 06.02.13 u 22:45

Runi

U prijateljskom meču na Vembliju Engleska je posle 23 godine savladala Brazil sa 2:1 i ova pobeda će im mnogo značiti u nastavku kvalifikacija za SP. Prvu veliku priliku imao je Brazil, ali je Ronaldinjo promašio penal!


Englezi su ovo kaznili i golom Runija došli do vođstva. Brazil je u drugom poluvremenu stigao do izjednačenja golom rezerviste Freda, ali je Frenk Lampard doneo pobedu gordom albionu. Brazil je bio bezidejan u većem delu meča i vidi se da će Skolari imati mnogo posla.

Argentina je savladala Švedsku sa 3:2 u sjajnom meču, gde je za samo 23 minuta viđeno četiri gola. Autogolom Lustiga je Argetntina povela, ali je Olson izjednačio u 18. minutu. Samo minut kasnije Aguero vraća prednost gaučosima, da bi Iguain pogodio u 23. minutu za 3:1. Šveđani su do kraja smanjili na 3:2 u 90. minutu golom Rasmusa Elma.

Holandija i Italija su odigrali nerešeno, a lale imaju za čim da žale. Poveli su golom Lensa u 33. minutu i imali su i igru i više prilika do samog finiša. Tada su azuri napali, a Verati je pogodio u 90. minutu za 1:1.
Makedonija je razbila Dansku sa 3:0, a svi golovi su postignuti u prva 24 minuta susreta kada su pogodili Pandev, Ibraimi i Noveski.
Grčka i Švajcarska su odigrali meč bez golova, dok je Rusija sa 2:0 bila bolja od Islanda golovima Širokova i Šatova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter