0
Domaći fudbal

Antić i Vermez složni: Partizan zaslužio pobedu

Objavljeno: 06.02.13 u 16:48

vermez

Vladimir Vermezović i Radomir Antić veliki su prijatelji, a to prijateljstvo produbljeno je današnjim kontrolnim susretom Partizana i Šandonga.

Crno-beli su pobedili rezultatom 1:0, a oba stručnjaka su odlučna u oceni da rezultat na ovakvim susretima nije bitan, ali da je Partizana bio bolji tim.

„Obe ekipe su stvarale šanse, Partizan je imao sreće da jednu svoju iskoristi, a mi nismo, najviše zahvaljujući sjajnom golmanu crno-belih.

Saša Ilić je ponovo pokazao da je veoma važan igrač za moj nekadašnji klub, a oko sebe ima mnogo mladih igrača, koji od njega mogu mnogo da nauče.

Partizan je bio bolji, ali bez obzira na sve, s ovog meča nosimo pozitivne utiske“, rekao je Antić, dok je Vermez dodao:

„Poslednja utakmica na ovim pripremama, osma u 12 dana i drago mi je da smo sve to izgurali. Igrači su već preumorni, a sada sledi mali period odmora i onda put u Sloveniju, gde ćemo finilizirati sve.

Ovih 90 minuta su sigurno najbolje izdanje mojih igrača ovde u Antaliji, a ja sam uveren da će uskoro sve to biti mnogo bolje.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter