0
AdmiralBet ABA Liga

U Zadru se teško mire sa porazom

Objavljeno: 05.02.13 u 21:36
sudije
U Višnjiku se teško mire sa porazom u meču sa Širokim, za kojeg su utvrdili kako se jedan deo odnosi na sopstvene greške u igri, dok dosta toga otpada i na sudijski „trio“ koji je često svirao na štetu Zadrana.
„Imamo informaciju  da je utakmicu s tribina pratio i Aleš Kamnikar, od ove sezone delegat za određivanje sudija u regionalnoj ABA ligi. Sve je mogao da vidi“ – rekao je Ante Nazor trener Zadra, ali se  na tim rečima zaustavio ne želeći da dobije kaznu.
Ako je suditi prema informacijama „iznutra“, Kamnikar, navodno, priprema disciplinsku meru za sudije: Miliju Vojinovića ( Crna Gora) , Aleksandra Glišića ( Srbija) i Aleksandra Milojevića( Makedonija). Zna se da od njihovog mogućeg kažnjavanja Zadar neće  imati koristi tako da im je bolje da gledaju u svoje dvorište.
„Mislim da Čejson Alen, neće viši biti deo naše ekipe. Takav je stav zauzet nakon sastanka uprave kluba sa igračima“ kazao je Nazor, ističući kako se u ovom trenutku neće tražiti novi igrač. Podsetimo, Alen je dva u navrata odbio da uđe u igru  protiv Širokog.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter