1
Fudbal

Rezultat nije u prvom planu

Objavljeno: 05.02.13 u 20:35

sinisa mihajlovic

Siniša Mihajlović veruje da i iz meča protiv Kipra može da se dobije profit koji bi se kasnije materijalizovao u kvalifikacijama.

„Imamo problem u zadnjoj liniji jer na Kipru ne mogu da igraju igrači koji će biti u timu za utakmicu protiv Hrvatske. Subotić i Maksimović nisu bili na spisku za put u Nikoziju, a proteklog vikenda povredio se i Biševac. Zbog toga će na utakmici protiv Kipra štoperski tandem činiti Nastasić i Tomović, a Trajković će tokom utakmice takođe dobiti šansu.

Želim da vidim i Kuzmanovića na određenoj poziciji. Đurđić će početi meč, a posle će šansu verovatno dobiti Đorđević jer ga manje poznajem od Šćepovića. Rezultat nam nije u prvom planu, ali pokušaćemo i da pobedimo. Međutim, pre svega da vidim da su igrači razumeli moje ideje sa treninga i da su to primenili na terenu“, rekao je selektor za zvanični sajt FSS.

Jedan od najiskusnijih u sastavu biće Aleksandar Kolarov koji tvrdi da će „orlovi“ izvući neku korist iz meča protiv Kiprana.

„Posle kvalifikacionih utakmica u kojima nismo uradili šta smo planirali, pobedili smo Čile u novembru, a sada nas čeka još jedna korisna provera pred odlučujuće utakmice. U martu bi trebalo da saznamo da li možemo da uđemo opet u ozbiljnu kandidaturu da idemo u Brazil. Lepo je uvek kad smo na okupu. Znači nam svaki zajednički dan. Ekipa je mlada, treba dosta rada, dogovora, razmišljanja u toku igre.

Dugo sam tu, jedan sam od iskusnijih, znam dobro šta nas očekuje i šta nam se dogodilo. Razmišljao sam dosta o svemu. Gledali smo juče snimak meča protiv Belgije. Na kraju su nas pobedili zasluženo, ali kako smo igrali 60 minuta baš mi je čudno da izgubimo 0:3. To je fudbal, takve stvari se događaju, treba izvući pouke i gledati napred“, kazao je Kolarov.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rezultat nije u prvom planu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter