1
Domaći fudbal

Psiholog pomaže crno-belima

Objavljeno: 05.02.13 u 11:21

vladimir vermez

Situacija u Partizanu je haotična na svim nivoima, to niko ni ne krije, a da u samoj ekipi određene stvari ne funkcionišu kako bi trebalo, takođe je više nego jasno. Mladi igrači se ponašaju kao pušteni s lanca, rade šta hoće i kad hoće, a nekima se to toleriše, a nekima ne.

Recimo, Libijac Zabija je jesenas napravio gomilu gluposti od kojih bi mogla da se napiše knnjiga, ali mu je trener Vladimir Vermezović to opraštao, dok je Zvonimir Vukić odstranjen iz ekipe.

Tu su kartoni, prigovori, tuče na treninzima…

Kako bi se sve to sprečilo, crno-beli su odlučili da nagažuju psihologa.

„Nismo bolesni, nego nam je potreban stručnjak da podigne svest mlađih igrača. Kod nas imate situaciju da prvu godinu srednje škole pohađate vanredno, pričaju vam o milionima, a ko će onda da sluša trenera šta mu priča?

U saradnji s Olimpijskim komiteteom Srbije došli smo u kontakt s vrhunskim stručnjakom za sportsku psihologiju i iskoristićemo njegov tim koji se školovao na prestižnom univerzitetu Harvard, a pokušaćemo da neko od njih s nama bude stalno“, kaže Vermezović.

0
0

1 Komentara

  1. Dobra odluka ,čelnika Partizana .Slobodan sam da preporučim vrhunskog stručnjaka za sportsku psihologiju Petrašina Matijevića kojeg je angažovao Olimpijski komitet Srbije za pripremu kajakaške reprezentacije za učešće na igrama u Londonu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter