0
Fudbal

Kuzmanović o Interu i Srbiji

Objavljeno: 05.02.13 u 14:03

Kuzmanovic

Zdravko Kuzmanović se vratio u fudbalsku reprezentaciju Srbije, ovog puta kao igrač milanskog Intera. Pouzdani vezni fudbaler inzeo je prve utiske iz tabora „plavo-crnih“, a potom se osvrnuo na ono što ga očakuje u nacionalnom timu.

„Prvi utisci iz Milana su sjajni. Ekipa me dobro primila već posle dva treninga, odigrao sam svih 90 minuta u Sijeni. Na žalost, poraženi smo, lako smo primali golove, ali siguran sam da je ovo bio moj pravi potez i da me čeka lepa budućnost u Interu“, rekao je doskorašnji vezista Štutgarta.

„Srećan sam što ću opet biti saigrač Dekija Stankovića. Posebno me raduje mogućnost da zajedno zaigramo i u reprezentaciji. Zna se ko je Deki i koliko je dao reprezentaciji. Samo mi, koji smo igrali s njim u ekipi, znamo i možemo da pričamo o njegovom uticaju na saigrače i autoritetu koji ima na terenu“.

Kuzmanović veruje u preokret kad je u pitanju poredak u našoj kvalifikacionoj grupi.

„Rešenje je jednostavno – pobedom u Zagrebu sve bi se okrenulo u našu korist. Sa tri boda protiv Hrvatske vratili bismo se u konkurenciju za odlazak u Brazil“, smatra povratnik u našu repezentaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter