1
Košarka

Kragujevčani tuže KSS

Objavljeno: 05.02.13 u 14:29

grujin-kkradnicki

Zbog prilično nejasnih propisa u vezi sa tim koji igrači imaju pravo nastupa kao domaći, a koji se tretiraju kao stranci, u takmičenjima pod okriljem Košarkaškog saveza Srbije u proteklom periodu povela se velika polemika pre svega na relaciji Kuća košarke – Radnički Kragujevac.

Taman kada se učinillo da je domaćin finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća odlučio da spusti loptu tako što se trener Miroslav Nikolić odrekao usluga Stivena Markovića i Kajla Vizera oglasio se predsednik kluba iz Kragujevca Ivan Grujin koji u izjavi za zvanični sajt Radničkog najavljuje podizanje tužbi pred redovnim sudovima.

„Radnički nije dobio odgovor od KSS na dopis koji smo poslali u ponedeljak. Nemamo ključno pojašnjenje koji igrači su stranci i na osnovu čega, ali pravdu ćemo isterivati van košarkaškog terena, pred relevantnim institucijama u zemlji i inostranstvu.

Bez obzira na sve što nam je priređeno, mi smo danas predali licencirani spisak. Broj igrača je redukovan na osnovu odluke trenera Nikolića. Apelujemo da se spuste tenzije u susret finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu. Kao ekipa iz grada domaćina, pozivamo sve aktere da daju svoj doprinos kako nacionalni Kup koji sledi bio pravi praznik srpske košarke.

Pozivamo navijače da se odazovu u što većem broju, da fer i korektno navijaju, i da svu pažnju usmere na Radnički – tako moramo da se ponašamo ukoliko želimo evropski Radnički. A pokazali smo to nebrojeno puta u hali Jezero, a i u poslednjim kolima ABA lige na gostujući terenima gde su naši navijači pobrali samo pohvale“, rekao je Grujin.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kragujevčani tuže KSS | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter