0
Domaći fudbal

Još jedan remi

Objavljeno: 05.02.13 u 17:14

džigi

Fudbaleri Partizana odigrali su danas sedmu kontrolnu utakmicu u Antaliji, ali su i ovoga puta morali da se zadovolje samo nerešenim ishodom – 1:1 (1:0). Meč je obeležio Nikola Ninković sjajnim golom u 11. minutu, kao i fantastičnom partijom u ulozi centralnog veznog igrača, čime je pokazaoda kada bude sredioo galvu, na njega može ozbiljno da se računa.

Prvo poluvreme možda je bilo i najboje izdanje srpskog šampiona od odlaska u Antaliju, da bi u nastavku malo pali, što je rival Iskoristio golom Ise u 67. minutu.

Za bugarski tim je nastupao i Nikolaj Bodurov, koji je ponovo oduševio trenera Partizana Vladimira Vermezovića, ali koji sumnja da će on u smiraj prelaznog roka doći u Humsku.

„Morali smo danas da napravimo razne rokade, jer u ekipi nismo imali sedamoricu reprezentativaca, ali generalno moram da budem zadovoljan. Odigrali smo sedam utakmica u 11 dana i momcima mogu samo da čestitam.

Sutra je na programu možda i najjača pripremna utakmica ovde u Antaliji protiv Šandonga, gde očekujem da budemo podjednako dobri kao i do sada, a najvažnije je da se niko ne povredi. Igramo dobro, a kad se bude smanjio intenzitet treninga, sve će biti daleko bolje.

Kad je Bodurov u pitanju on je pokazao da je reč o kvalitetnom igraču, što se i očekuje od bugarskog reprezentativca, ali ne verujem da će nas pojačati do kraja prelaznog roka. Uostalom, videćemo šta će biti“, rekao je Vermezović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter